Cheesecake σε 15 λεπτά

Υλικά για τη βάση:
  • 250 γρ. μπισκότα Digestive ή μιράντα
  • 125 γρ. βούτυρο λιωμμένο

Υλικά για την κρέμα:
  • 200 γρ. Τυρί κρέμα
  • 200 γρ. πλήρες γιαούρτι
  • 2-3 κ.γ. άχνη

Για την επικάλυψη
  • 1 βαζάκι μαρμελάδα τις αρεσκείας μας ή 2 κουτιά βύσσινα σε σιρόπι

Σπάμε με το χέρι τα μπισκότα, ραντίζουμε με το βούτυρο το οποίο έχουμε προηγουμένως λιώσει και τα βάζουμε στο φούρνο για 10-15 λεπτά στους 160 βαθμούς.  Μόλις δούμε ότι έχουν γίνει τραγανά τα βγάζουμε από το φούρνο. Ανακατεύουμε τα υλικά της κρέμας και τα απλώνουμε πάνω στα μπισκότα. Στρώνουμε τέλος την επιφάνεια με τα βύσινα ή την μαρμελάδα και αφήνουμε για 2-3 ώρες στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: