Μερίδες: 2
Χρόνος προετοιμασίας: 15'
Χρόνος μαγειρέματος: 45'
- 300 γρ. baby πατάτες
- 2 κ.σ μέλι Αττική
- 1 κ.σ. μουστάρδα Dijon
- 1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
- 2 κ.σ. αρωματικά (ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο)
- ½ κ.σ. πάπρικα γλυκιά
- 70 γρ. βούτυρο
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πλένω τις πατάτες χωρίς να βγάλω τις φλούδες τους. Τις βράζω σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά. Τις βγάζω και τις βάζω σε ένα σουρωτήρι να κρυώσουν.
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνω το βούτυρο, κατεβάζω από τη φωτιά και προσθέτω το μέλι, την μουστάρδα, το σκόρδο, τα αρωματικά, την πάπρικα και ανακατεύω καλά. Βάζω τις πατάτες κομμένες στη μέση σε ένα ταψάκι, τις αλατοπιπερώνω και ανακατεύω με το μίγμα μου. Τις ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα (περίπου 45 λεπτά).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου