μερίδες 5
Χρόνος Προετοιμασίας 20’
Χρόνος ψησίματος 45’
- 1 κιλό μοσχάρι από σπάλα, κομμένο σε κύβους
- 1/2 κιλό μανιτάρια κομμένα στην μέση
- 6 ώριμες ντομάτες, ψιλοκομμένες
- 250 γρ κασέρι, τριμμένο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
- μερικά κλωναράκια φρέσκο θυμάρι ή 1 κουταλιά ξερό θυμάρι
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Το βγάζω από το φούρνο, ρίχνω το μισό τριμμένο κασέρι και ανακατεύω. Πασπαλίζω με το άλλο μισό και το ξαναβάζω στο φούρνο για 15 λεπτά ακόμη. Το σερβίρω ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου