Αμυγδαλόπαστα

Χρόνος προετοιμασίας: 10’
Χρόνος αναμονής: 2 ώρες

  • 40 ml. Φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
  • 50 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 200 γρ. αμυγδαλόσκονη  
Για την αμυγδαλόσκονη χτυπάω στο multi τα αμύγδαλα μέχρι να γίνουν σκόνη. Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να σχηματιστεί μία ενιαία ζύμη. Την αφήνω για 2 ώρες στο ψυγείο μέχρι να σφίξει. Μπορώ να την φυλάξω σε μεμβράνη για 15 μέρες στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: