Χρόνος προετοιμασίας: 10’
Χρόνος αναμονής: 2 ώρες
- 40 ml. Φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
- 50 γρ. ζάχαρη άχνη
- 200 γρ. αμυγδαλόσκονη
Για την αμυγδαλόσκονη χτυπάω στο multi τα αμύγδαλα μέχρι να γίνουν σκόνη. Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να σχηματιστεί μία ενιαία ζύμη. Την αφήνω για 2 ώρες στο ψυγείο μέχρι να σφίξει. Μπορώ να την φυλάξω σε μεμβράνη για 15 μέρες στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου