Χρόνος προετοιμασίας: 20’
- 150 γραμ. ανάμικτα πράσινα φύλλα για σαλάτα κομμένα με το χέρι
- 75 γραμ. πράσινα σταφύλια χωρίς κουκούτσια κομμένα στην μέση
- 75 γραμ. κόκκινα σταφύλια χωρίς κουκούτσια κομμένα στην μέση
- 250 γρ. τυρί χαλούμι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- φύλλα φρέσκου θυμαριού ή φρέσκου άνηθου, για γαρνίρισμα
Για το dressing
- 1 κ.σ. καστανή ζάχαρη
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- ½ κ.γ. φρέσκο θυμάρι ή άνηθο, ψιλοκομμένα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Χτυπάω σε ένα σέικερ τα υλικά για το dressing μου.
Ανακατεύω τα πράσινα φύλλα και τα πράσινα και κόκκινα σταφύλια μέσα στην σαλατιέρα μου. Κόβω το τυρί σε λεπτές φέτες και το σοτάρω λίγο στο τηγάνι για να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Τοποθετώ το τυρί πάνω στα σαλατικά και περιχύνω με το dressing.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου