Χρόνος προετοιμασίας: 30’
Χρόνος αναμονής: 8 ώρες
- ½ κιλό λάχανο τριμμένο στον τρίφτη (όσο θέλετε)
- 3 καρότα τριμμένα στον τρίφτη (όσο θέλετε)
- μία ρίζα σέλινο ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά φλωρίνης ψιλοκομμένη
- 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- 1 πιπεριά καυτερή, κομμένη σε πολύ μικρά κομματάκια
- 1 ρόκα, μεσαία κομμένη
- κάπαρη
- 7 ελιές κομμένες σε ροδέλες
- 3 ραπανάκια ψιλοκομμένα
- 1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 80 ml ελαιόλαδο
- 30 ml ξύδι από λευκό κρασί
- αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Βάζω όλα τα υλικά μου στην σαλατιέρα και τα ανακατεύω. Χτυπάω τα υλικά του dressing στο σέικερ και περιχύνω την σαλάτα μου. Την σκεπάζω με πλαστική μεμβράνη και την αφήνω από το προηγούμενο βράδυ στο ψυγείο. Πριν σερβίρω τρίβω το πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου