Tapas με γαρίδες και πιπεριές Φλωρίνης

Χρόνος προετοιμασίας: 15’

·        γαρίδες μεσαίου μεγέθους κατά προτίμηση φρέσκες
·        πιπεριά Φλωρίνης σε βαζάκι
·        φέτες μπαγκέτας κομμένες λοξά
·        Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Βράζω για 2 λεπτά τις γαρίδες και τις καθαρίζω καλά. Εναλλακτικά μπορώ να τις τηγανίσω. Επάνω σε κάθε λεπτή φέτα από μπαγκέτα τοποθετώ μία γαρίδα και ένα κομμάτι πιπεριάς Φλωρίνης. Στερεώνω με μία οδοντογλυφίδα. Τέλος βάζω λίγες σταγόνες από παρθένο ελαιόλαδο (αν είναι βραστές) και πιπέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: