Εύκολο, γρήγορο, νόστιμο!
Μερίδες: 7
Χρόνος προετοιμασίας: 10’
Μερίδες: 7
Χρόνος προετοιμασίας: 10’
· 200 γρ. μελιτζανοσαλάτα
· 200 γρ. Μετσοβόνε ή άλλο καπνιστό τυρί, λεπτοκομμένο
· Χωριάτικο ψωμί με προζύμι
· 6-7 πιπεριές φλωρίνης σε βαζάκι
Κόβω λεπτές φέτες από το ψωμί και τις ψήνω στο γκριλ ή σε φρυγανιέρα και από τις δύο πλευρές. Το ψωμί πρέπει να έχει χρώμα αλλά να μην καεί γιατί πικρίζει, ούτε να γίνει πολύ σκληρό.
Αλείφω την κάθε φέτα με 1-2 κ.γ μελιτζανοσαλάτα και από πάνω απλώνω τις φέτες από το τυρί. Τέλος βάζω ένα κομμάτι πιπεριά φλωρίνης. Σερβίρω αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου