Ατομα: 6-8
Χρόνος προετοιμασίας: 15’
Χρόνος προετοιμασίας: 15’
- 6 - 7 φέτες ψωμί ξερό, χωρίς την κόρα (200 γρ.) ή κριθαρένιο παξιμάδι
- 200 γρ. ταραμά
- 2 κουταλιές λιωμένο κρεμμύδι
- 2/3 κούπας εκλεκτό λάδι
- 2/3 κούπας καλαμποκέλαιο
- 1/3 κούπας χυμό λεμονιού
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα (προαιρετικά)
- μερικές μαύρες ελιές για το γαρνίρισμα
Μουσκεύω το ψωμί σε λίγο νερό και στίβω για να φύγουν τα υγρά. Βάζω όλα τα υλικά στο blender και πολτοποιώ. Δοκιμάζω αν μου αρέσει η γεύση και προσθέτω λάδι αν είναι πολύ όξινη και λεμόνι αν τη θέλετε πιο όξινη.
Γαρνίρω με μαύρες ελιές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου