· 1/5 πακέτο Φύλλο κρούστας
· 2-3 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
· ¼ Κασέρι κομμένο σε μέτριες τετράγωνες φέτες 2-3 εκατοστών
· 7-8 φέτες παστουρμά κομμένο σε τετράγωνα 2-3 εκατοστών
Ξεπαγώνω το φύλλο κρούστας. Ξεδιπλώνω τα φύλλα και τα κόβω σε λωρίδες. Παίρνω μία λωρίδες από 2 φύλλα και στην άκρη βάζω των λωρίδων βάζω ένα κομμάτι παστουρμά, ένα κομμάτι κασέρι και μισή ή μία λωρίδα ντομάτα. Διπλώνω τις λωρίδες σε τριγωνάκια και τα τηγανίζω και από τις δύο μεριές μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου