Χρόνος προετοιμασίας: 10’
· 5 πιπεριές φλωρίνης σε βάζο
· 1 κ.σ. κάπαρη
· 1 σκελ. σκόρδο
· 3 κ.σ. κατίκι Δομοκού ή φέτα ή τυρί κρέμα ή στραγγιστό γιαούρτι
· 2 κ.σ. ελαιόλαδο
Στραγγίζω καλά τις πιπεριές από το βαζάκι και τις αλέθω στο μπλέντερ για να γίνουν πολτός. Στη συνέχεια προσθέτω το σκόρδο, το τυρί και το ελαιόλαδο και χτυπάω για να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά. Μοιράζω το μείγμα σε βαζάκια που βάζω στο ψυγείο και μπορώ να διατηρήσω για μία εβδομάδα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου