· 1-2 μικρές καυτερές πιπεριές
· 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
· 1-2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
· 6 ντομάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους
· αλάτι
· ½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
· 2 κουταλιές της σούπας κόλιαντρο ψιλοκομμένο
· 4 κουταλιές της σούπας ξίδι
· 4 κουταλιές της σούπας λάδι
Αφαιρώ τους σπόρους από τις πιπεριές και τις ψιλοκόβω. Τις αλατίζω και τις αφήνω για 15 λεπτά να στραγγίξουν σε σουρωτήρι. Ανακατεύω τις ντομάτες, τις πιπεριές, το σκόρδο, το κρεμμύδι και το κόλιαντρο σε ένα μπολ. Προσθέτω τη ζάχαρη, το ξίδι και το λάδι.
Δοκιμάζω τη γεύση και προσθέτω αλάτι αν χρειάζεται. Σκεπάζω το μπολ και αφήνω τη σάλτσα να μείνει ½ ώρα στο ψυγείο, πριν τη σερβίρω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου